04

petak

siječanj

2013

Šetnjica do Grafičara

Izvješće sa izleta na Grafičar 3.01.2013. (DRL)


Dan je svanuo sunčan, ljepši nismo mogli poželjeti!
Mala skupina planinara (Puh, Željko, Atropa i Davorin) se okupila na Črnomercu oko pola 10 ujutro, popila se prva kavica (čaj) i krenulo se put brda...

Oko pola 11 smo izašli iz autobusa i uputili se ka Grafičaru. Put nije bio lagan, ali uz našega Zakaraju je sve puno lakše sretan Probijanje kroz nanose lišća olakšao nam je njegov milozvučni glas.

S obzirom na to da je radni dan u pitanju nismo sretali baš previše planinara ali ipak se našao pokoji stranac, sa njima smo uspostavili samo "bok-bok" odnos i nastavljali dalje! Uz par kratkih odmora relativno brzo smo prevalili daj dug i mukotrpan put i oko 13h smo se sjeli u planinarski dom na odredištu!

Malo se okrijepili, pojeli malo slatkiša, nasmijali se "planinarima" za koje smo sigurni da nisu pješice došli do gore i lagano krenuli prema civilizaciji.

I niz brdo smo bili zabavljani od strane Zakaraje, takli smo u malo dublje teme, ukrali koji kamen i za čas došli do dna.
Nakon što nam je autobus pobjegao (doslovno) ispred nosa sjeli smo odmorili prozborili koju sa bakicom i dočekali idući.

Sve u svemu: lagana šetnjica, odlična atmosfera, puno smijeha i ugodno druženje.
U svakom slučaju odličan način za provesti prvu polovicu dana! sretan

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.